THE SMART TRICK OF خوردن خواص عناب خشک THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of خوردن خواص عناب خشک That Nobody is Discussing

The smart Trick of خوردن خواص عناب خشک That Nobody is Discussing

Blog Article

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

از دیگر خواص عناب می‌توان به بهبود عملکرد خونرسانی و تنظیم گردش خون اشاره کرد که این موضوع به دلیل آهن و فسفر در عناب است.

به همین دلیل در این مطلب از غفاری دایت به سراغ عناب رفته‌ایم تا آن را به شما معرفی کنیم. در این مطلب به شما می‌گوییم خواص عناب تازه چیست؟! خواص عناب برای زنان، خواص عناب برای مردان، کبد و کلیه کدام هستند و عناب چه عوارضی دارد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. مهم‌ترین خواص عناب در یک نگاه

دلیل بسیاری از بیماری‌ها رادیکال‌های آزاد هستند که آنتی‌اکسیدان‌ها با آن‌ها مقابله می‌کنند و از بروز این بیماری‌ها و ضعیف‌شدن سیستم ایمنی بدن شما جلوگیری می‌کنند.

همچنین وجود فیبر باعث احساس سیری بیشتری می‌شود و بنابراین افرادی از این خواص عناب خشک برای لاغری استفاده می‌کنند.

همچنین عناب، عملکرد برخی دارو‌ها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که دارو‌های ضدتشنج به حساب می‌آیند را تشدید می‌کند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت می‌شود.

بنابراین اگر هر یک از این داروها را مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از افزودن عناب به رژیم غذایی خود حتماً با پزشکتان مشورت کنید.

پس از ۱۰ دقیقه و با به جوش آمدن دمنوش می‌‌توانید آن را از صافی رد کنید. دمنوش شما آماده است؛ با استفاده از این دمنوش می‌توانید از خواص عناب خشک برای کبد چرب بهره‌مند شوید.

دانلود برنامه × سوال خود را در اپلیکیشن گهواره از مادران دیگر بپرسید ×

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری خواص عناب خشک برای دیابت شده‌اند *

همانطوری که در بخش دوم اشاره کردیم، میوه عناب دارای آهن و فسفر بسیار زیادی است که به بهبود کم‌خونی کمک می‌کند و شما را از شر این مشکل بزرگ آزاد نماید.

Report this page